Om mig

Nicci Vinelöv

Jag är en ung kvinna med en vis, gammal själ. Jag har alltid känt en dragning till att hjälpa människor och att finnas där för någon är en ömsesidig handling. Det jag gör för folk är lika bra för min själ. Jag är en öppen, ödmjuk och entusiastisk person som uppskattar glada sammanträden med vänner, att vara i naturen och odling. Tillsammans med min familj, mamma och lillasyster, bor jag på en gård intill söderåsen. Vi lever avskilt med djur och målet är att odla mycket av vår egen mat. Gården vi bor på är unik, vi ligger avskilt med egen väg och nästan helt tyst!
Därför har jag också valt att ta emot er hemma. Just nu har jag ett behandlingrum inne i boningshuset, men när tid finns så kommer gamla drängahuset nere vid dammarna bli beboeligt igen. Planen är att det huset blir helt och hållet en klinik, kanske även en liten hälsokost? Vi får se vart vi hamnar.

Min väg till terapeut

Efter flera år av symptomdämpande läkemedel så tröttnade jag på att min kropp inte mådde bra för sin ålder. När jag blev förälder så vaknade den inre styrkan för omhändertagande. Allt skulle bli rätt för mitt barn, en bra start i livet! Som familj påbörjade vi en hälsosam, inre resa, målet är att leva friska och länge. Men hur kunde jag på bästa sätt stötta min kropp i läkning? Det finns oändliga med metoder, duktiga PT's och fantastiska kroppsterapeuter. Vart skulle jag börja, vem kunde hjälpa mig? I denna moderna tid som vi lever i finns det mycket som påverkar vår hälsa. Vårt arv, vår födsel, vår uppväxt och hur en väljer att leva just nu. Efter flera år av grävande och massvis med behandlingar så beslutade jag mig för att själv utbilda mig.
Det fanns så mycket bra och jag ville ha lite av varje.

Specifikt dom behandlingsmetoder och livsstilsförändringarna som stöttade kroppen grundligt.
Då helt plötsligt snubblade jag över Kinesiologi, som jag aldrig hade hört talas om. Efter att ha lusläst Svenska Kinesiologi Skolans hemsida så visste jag att detta var det bästa valet för mig att börja med. Januari 2020 började jag min utbildning till Kinesiolog och det har utan tvekan varit det mest utvecklande året i mitt liv. Det var tungt stundvis, speciellt när man insåg att allt jag gjort för min kropp inte har varit tillräckligt. Ens obalanser och trauman kan sätta sig riktigt djupt i kroppen. Det finns inget som är så obetydligt och litet, att det inte hittar någonstans att bo i kroppen. Med det sagt så tror jag att jag aldrig kommer sluta lära mig om kroppen, det finns alltid något man kan göra för att stötta sin kropp.
Så ivrig som jag är till att lära mig så gick jag under 2020 även en kurs i ärrvävnadsbehandling enligt MSTR® tekniken och en kurs i Regndroppsmassage hos Dovanders Naturliga hälsa och massage.
2021 tog jag min första examen från Svenska Kinesiologi Skolan, men inte den sista!
Jag har påbörjat en fortsättningsutbildning till Akupraktor®. Det är en fördjupning inom både Kinesiologi och Akupunktur som är en ljuvlig kombination.
2021 Har jag även genomgått några kurser. Kurserna var traditionell japansk massage, i Sverige kallat energimassage, Friskvårdsmassör och terapeutisk gravidmassage.


Hitta hit

Jag bor på en gammal gård med gamla privata vägar. Därför kan det tyvärr vara så att din GPS drar dig en annan väg och då tar det stopp vid en låst bom. För att hitta till mig så kan du enklast slå in dessa koordinater: 56.089610, 13.144756 eller tryck på vägbeskrivning på kartan nedan. Då hamnar du i en korsning som är sista allmänna väg innan vår privata väg. Vår privata väg får du till höger i denna korsningen, skyltat förbjuden infart, gäller ej behöriga. Sväng höger där och ca 50 m längre fram håller du till höger. Följ vägen, den går som en stor oval åt vänster. Efter du kört genom två öppna bommar så kommer du se vår gula gård på din högersida. Vid infarten är en stor grön skylt på din högersida '' Välkommen till Krika Gård ''.

Vägbeskrivning från väg 21. 
Korsningen vid pappersbruket svänger du till Krika, mot åsen, det står skyltat Krika 2, följ vägen tills du kommer till en korsning med hastighet 30 km/h. Där kör du rakt fram, över farthindret, fram till en korsning utan skyltar.
Till höger finns en privat väg, kör in där och ca 50 m längre fram håller du till höger. Följ vägen, den går som en stor oval åt vänster. Efter du kört genom två öppna bommar så kommer du se vår gula gård på din högersida. Vid infarten är en stor grön skylt på din högersida '' Välkommen till Krika Gård ''.

Välkommen!
Kontakta mig

Adress

Krika gård 2227

Klippan

26492

Sverige

E-post
Telefon