Första besök

Vid ditt första besök hos mig där du önskar en kinesiologisk behandling, så vill jag att du fyller i min hälsodeklaration först. Föredrar du det så kan vi ha en konsultation på telefon istället.
Det är för anamnesen, vårt prat innan behandlingen. En anamnes gör alla som arbetar med någon form av vård. Den tar några minuter att fylla i, men den är värdefull för mig att gå igenom innan vi ses. Den ger mig en överblick av din kropp och vi sparar tid som vi hellre vill lägga på aktiv behandling. Hälsodeklarationen är lång och med både djupa och udda frågor. Det för att få en så stor överblick av dig som möjligt. Fördelen med att du gör detta innan vi ses är också att du kan sitta i lugn och ro. Ofta kommer en inte på alla saker direkt vid en fråga. Därför vill jag att du gör detta i en lugn miljö där du har tid på dig. Då kan vi få en bra start och du har fått med så mycket som möjligt av din historia. Skulle du glömma något ändå så kommer det säker fram när vi väl ses.
Alla hälsodeklarationer och anteckningar om klienter sparas och förvaras säker där endast jag har tillgång. Jag har tystnadsplikt. När du har bokat ditt första besök vill jag att du mailar mig så jag kan skicka hälsodeklarationen till dig.

Boka tid

Vill du boka en tid hos mig? Kontakta mig för bokning. Lättast via telefon.
Svarar jag inte så är jag upptagen i behandling och återkommer snarast.

Avbokning

Om du behöver avboka eller boka om ditt besök, vänligen gör det snarast möjligt.
Vid uteblivet besök utan avbokning debiteras den bokade tiden.