Första besök

Vid ditt första besök hos mig där du önskar en kinesiologisk behandling, så vill jag att du fyller i min hälsodeklaration först. Den är för anamnesen, vårt prat innan behandlingen. En anamnes gör alla som arbetar med någon form av vård. Den tar några minuter att fylla i, men den är värdefull för mig att gå igenom innan vi ses. Den ger mig en överblick av din kropp och vi sparar tid som vi hellre vill lägga på aktiv behandling. Hälsodeklarationen är lång och med både djupa och udda frågor. Det för att få en så stor överblick av dig som möjligt. Fördelen med att du gör detta innan vi ses är också att du kan sitta i lugn och ro. Ofta kommer en inte på alla saker direkt vid en fråga. Därför vill jag att du gör detta i en lugn miljö där du har tid på dig. Då kan vi få en bra start och du har fått med så mycket som möjligt av din historia. Skulle du glömma något ändå så kommer det säker fram när vi väl ses.
Alla hälsodeklarationer och anteckningar om klienter sparas och förvaras säker där endast jag har tillgång. Jag har tystnadsplikt. När du har bokat ditt första besök vill jag att du mailar mig så jag kan skicka hälsodeklarationen till dig. 


Boka här

För att boka en tid hos mig, klicka dig vidare till boka.se här!

Avbokning

Om du behöver avboka eller boka om ditt besök, vänligen gör det snarast möjligt. 
Vid uteblivet besök utan avbokning debiteras den bokade tiden.


Kinesiologi

En metod där jag kommunicerar och navigerar i din kropp genom muskleltester. Genom olika metoder så organiserar vi i din kropp till en ännu bättre hälsa för dig. Kinesiologi är fysiologi, anatomi och rörelselära kombinerat med kinesiska medicin kunskaper om människans energisystem och akupunktur.
Första besök ca 2h, återbesök 1h. 

Kinesiologisk akupunktur

Genom muskeltestning så visar din kropp var du behöver en energibehandling. Jag arbetar efter flera olika energiprogram. Jag integrerar muskeltestningen med chakra balansering, 8Qi, .Qi,  akupunktur, ECIWO, NHA och akupressur. Det ger en komplett och kraftfull behandling på kroppens energisystem och ger en neurologisk balansering.
Behandlingen tar ca 2 h.

Önskas endast akupunktur utan chakrabalansering så finns möjlighet att boka 1 timmes akupunktur.


Psykologisk Akupraktik

En djup kinesiologisk behandling där fokus ligger på dina tankar. En psykologisk behandling där vi samtalar om vad som besvärar dig, vad du vill släppa taget om och vad du vill ha istället. Vi samtalar samtidigt som vi stimulerar akupunkturpunkter på olika sätt vilket får din kropp att släppa på blockeringarna i din kropp. Nålfri behandling. Behandlingen tar ca 1 h.


Käkledsbehandling

En omfattande och djup behandling på alla muskler som påverkar käkleden. En bra behandling för dig som gnisslar tänder, biter ihop, har spänningar eller skadat käken. Kan även lindra tinnitus.
Behandlingen består av djupgående massage över hela käken, ner mot halsen, runt och över örat. Även några muskler får behandling inifrån munnen.Behandlingen tar 1 h, kan med fördel göras på ett första besök så även nacken hinner med att kollas. 

Japansk energimassage

Information kommer inom kort.

Regndroppsmassage

En kraftfull, väldoftande och rogivande behandling där 9 ekologiska eteriska oljor av terapeutisk kvalité appliceras på fotsulorna, vaderna och ryggraden. Eteriska oljor arbetar på cellnivå och ökar cellernas upptag av syre och näring. Dofterna av oljorna tar din även in i kroppen via andningen och där når dom hjärnans hälsocentrum. En behandling som kan lindra inflammation, minska smärta och värk, stärka immunförsvaret, minska stressrelaterande symptom, öka cirkulationen, bättre sömn, rena kroppen från gifter, höja kroppens energinivå och humör. Kroppen kan även starta en utrensning, vilket kan medföra tillfälliga negativa biverkningar som är tillfälliga. Som exempel, sjukdomssymptom, huvudvärk och trötthet.

Ärrvävnadsbehandling

Ärrvävnadsbehandling enligt MSTR® metoden. En mjuk och nätt behandling som ger stora effekter. Ärr som gör ont, är ojämna, annan färg än din hud, kliar, ingen känsel, du tycker inte om ärret osv, oavsett orsak, så kan denna behandlingen minska eller ta bort dina besvär. 
Alla ärr är värda en behandling! Första besöket tar ca 1 h, återbesök 30 min. Oftast behövs det minst 2 behandlingar, men beroende på hur ärret ser ut kan det även behövas flera. Detta diskuterar vi på ditt första besök.


Öronakupunktur

Öronakupunktur för tillfälliga smärtor, insomningsproblem, allergi eller mensvärk. För extra noggrannhet testar jag fram exakt vad som behövs för dig just nu med muskeltestning. Endast behandling med öronakupunktur tar ca 30 min. Öronakupunktur kan också användas som avslutning på en kinesiologisk behandling.